Obsidian Flames

Pokémon TCG: Scarlet & Violet – Obsidian Flames on kolmas korttisetti Pokémon Trading Card Game -pelin Scarlet & Violet -saagaan. Setti on julkaistu 11.08.2023. Se sisältää yli 190 korttia, jotka tarjoavat pelaajille uusia mahdollisuuksia laajentaa Pokémon TCG -kokoelmiaan ja kehittää uusia strategioita peliin. Obsidian Flames -setti sisältää useita uusia hahmoja ja taitoja, jotka tarjoavat pelaajille haastavia ja jännittäviä taisteluita.

Obsidian Flames -setin kortit

Setti sisältää erilaisia kortteja, kuten Basic Pokémon-kortteja, Stage 1- ja Stage 2 -kortteja sekä Trainer-kortteja. Obsidian Flames -setti sisältää myös useita eri tyyppisiä kortteja, kuten Fire-, Water-, Grass-, Electric-, Fighting-, Psychic- ja Dark-tyypit, joten pelaajat voivat luoda erilaisia strategioita ja yhdistelmiä korttikokoelmistaan.

Lisäksi Obsidian Flames -setti sisältää useita erikoiskortteja, joita pelaajat voivat käyttää strategioissaan. Nämä kortit ovat esimerkiksi Supporter-kortteja, jotka voivat auttaa pelaajaa nostamaan kortteja tai haittaamaan vastustajaa, tai Stadium-kortteja, jotka vaikuttavat koko peliin. Setissä on myös useita uusia ex-kortteja, joita ovat esimerkiksi Charizard ex, Revavroom ex, Decudueye ex ja Tyranitar ex, jotka ovat erittäin haluttuja ja voimakkaita kortteja.

Setin kortit ovat erittäin yksityiskohtaisesti suunniteltuja ja niillä on kauniit kuvitukset, jotka kuvaavat erilaisia Pokémon-hahmoja ja tapahtumia. Obsidian Flames -sarjan kortit sisältävät useita eri tyyppisiä Pokémon-hahmoja, joista jokaisella on erilaiset kyvyt ja ominaisuudet.

Pokémon Obsidian Flames -kortit ovat osa laajaa Pokémon TCG -korttipelisarjaa. Näiden korttien keräily on suosittua ympäri maailmaa, ja ne ovat erittäin haluttuja Pokémon-fanien keskuudessa.

Obsidian Flames -kortit sisältävät useita erilaisia Pokémon-hahmoja, joista jokaisella on omat kykynsä ja ominaisuutensa. Kortit ovat saatavilla eri harvinaisuustasoilla, joten pelaajat voivat kerätä joko harvinaisia tai yleisiä kortteja.

Korttien keräilyyn sisältyy usein korttipakkojen avaamista, jolloin pelaaja voi saada yllättäviä ja arvokkaita kortteja. Obsidian Flames -kortit ovat saatavilla useissa eri paketeissa ja sarjoissa, joista jokainen sisältää erilaisia kortteja ja mahdollisuuksia.

Korttien keräilijöille on myös saatavilla erityisiä harvinaisia kortteja, kuten Special Illustration Rare-kortteja, joita on saatavilla vain muutama kappale kutakin korttia kohti. Nämä kortit ovat todella haluttuja keräilykohteita, joita Pokémon-fanit ympäri maailmaa haluavat saada käsiinsä.

Pokémon Obsidian Flames -kortit ovat myös suosittuja pelaajien keskuudessa, jotka käyttävät kortteja taisteluissaan. Jokaisella kortilla on omat kykynsä, joten pelaajat voivat rakentaa omia strategioitaan korttipakkojensa avulla.

Greidauspalvelu
Greidauspalvelu