Pokémon-boosterit

Pokemon-booster on keräilykorttipakkaus, joka on ollut keräilijöiden suosiossa jo useita vuosikymmeniä ja nyt 2020-luvulla niiden suosio on kasvanut entisestään.

TCG-kaupasta voit ostaa Pokemon-boostereita helposti. Valikoimissamme on uusimpien settien lisäksi myös boostereita vanhemmista seteistä. Käyttämällä laajaa jakelijoiden verkostoamme, pystymme hankkimaan varastoomme myös japaninkielisiä boostereita.

Pokemon booster – mikä se on?

Pokemon booster on Pokémon Companyn valmistama tuote, joka sisältää tietyn määrän uusia kortteja siihen settiin, jonka artworkilla boosteri on tulostettu. Yleisin määrä kortteja englanninkielisissä seteissä on nykyään 10 korttia ja koodikortti Pokémon TCG Live -peliin. Jossain pienemmissä erikoisjulkaisuissa kuten Celebrations– tai McDonald’s 25th Anniversary -seteissä kortteja on boostereissa 4 kappaletta.

Englanninkieliset boosterit sisältävät yleensä yhden energiakortin ja yhdeksän keräilykorttia. Uusimmissa seteissä on yleistä, että yksi boosteri sisältää kaksi harvinaisempaa korttia ja seitsemän yleistä korttia. Harvinaisemmat kortit voivat olla holoja, reverse holoja, V-, VMAX-, VSTAR- tai muita erikoiskortteja.

Pokemon boosterien painot

Pokemon boosterien suurempi paino voi olla merkki siitä, että kyseisessä boosterissa on isommalla todennäköisyydellä harvinainen kortti. Harvinaisissa korteissa on usein holografinen pinta tai kortissa on muutoin enemmän painoväriä tavalliseen korttiin verrattuna. Boosterien punnitseminen ei kuitenkaan takaa sitä, että boosterin sisällä on harvinainen ja arvokas kortti. Korttien yksittäiset painot saattavat hiukan vaihdella, jolloin boosterin painokin saattaa olla suurempi vaikka sisällä ei olisikaan sitä harvinaisinta korttia.

Vanhempia boostereita ostettaessa saatat joutua maksamaan huomattavasti enemmän painavammasta boosterista. Esimerkiksi Base set -tai Fossil-boosterit ovat arvokkaita ja niiden suosion takia hinnat vain jatkavat nousuaan. Näiden 90-luvulla julkaistujen boosterien määrät hupenevat jatkuvasti, joka nostaa niiden arvoa entisestään. Uudemmissa boostereissa painoilla ei ole niin suurta merkitystä boosterin arvoon, koska vanhemmissa boostereissa ei välttämättä ole holografisia kortteja ollenkaan kun taas uusimmissa boostereissa ei juuri ole sellaisia boostereita, joissa ei olisi ollenkaan holoja.

Kategoria

Saatavuus

Hinta

 €

Setti

Tuotetyyppi

Tuotteen kieli

Valmistaja

Greidauspalvelu
Greidauspalvelu